Артем Пивоваров написав саундтрек для соціального проєкту «Коли тиша заговорила»

Сингл Артема Пивоварова став головною піснею-меседжем громадської організації «Відчуй».

Навесні 2018 року в Україні стартував проєкт «Коли тиша заговорила». Проєкт ініційований громадською організацією «Відчуй», яка вже понад 7 років системно допомагає людям із порушеннями слуху. Масштабна ініціатива покликана звернути увагу на проблему нечуючих людей і тих, хто втрачає слух, а це більше 3-х мільйонів українців.

Проєкт надихнув популярного українського співака Артема Пивоварова на створення пісні. У кліпі на пісню «Відчуй», який зібрав на YouTube понад 1 млн переглядів за 3 тижні, знялися діти з порушеннями слуху, підопічні фонду.

«Все почалося з мого усвідомлення цієї глобальної проблеми. Проблеми, яка може торкнутися кожного. Особливо музиканта. Всесвіт посилає нам сигнали і одним з них для мене був фільм, який я подивився напередодні нашої зустрічі з проєктом «Коли тиша заговорила». Фільм про діджея, який втратив слух. Для мене втрата слуху — це страшний сон. І коли я дізнався про те, що в Україні є організація, якій не байдужа доля нечуючих дітей, що є люди, які вірять у світле майбутнє нашої країни, у мене з’явилося бажання познайомитися з ними. У мене народилася пісня. Це може торкнутися кожного, слух можна втратити без видимих ​​передумов для цього. Почуйте наш меседж. Зараз є багато способів, щоб перевірити свій слух і в 60% випадків можна уникнути його втрати. Будьте уважні до себе і оточуючих вас людей», —  ділиться Артем Пивоваров.